afrička poslovica

Izgubiti se, znači pronaći put

Misija Prvog koraka je da nas potakne na aktivnost i uživanje u prirodi. Vjerujemo da je u ljudskoj srži da budemo aktivni, da se krećemo, istražujemo, uživamo i stvaramo. Stoga smo stvorili platformu koja okuplja autore, putopisce, fotografe i ostale kreatore digitalnog sadržaja. Omogućujemo im da stvaraju, daju najbolje od sebe i inspiriraju čitatelje kako bi ih potaknuli da krenu na put koji ih vodi izvan komforne zone i pomaže im da se odluče na vlastite avanture. Taj put im omogućuje da osjete život u svojem tijelu i ostvare povezanost s prirodom. A svaki put započinje Prvim korakom.

U ljudskoj prirodi je da budemo aktivni. Istraživači. Kreatori.

Prvi korak je nastao kao rezultat zajedničkih interesa dvaju kolega. Igor i Antun su odlučili ujediniti svoje digitalne vještine i poslušati svoj unutarnji glas koji im je govorio u kojem smjeru se trebaju okrenuti.

Kvalitetan sadržaj, s naglaskom na fotografije, nove lokacije čine Prvi korak jedinstvenim u digitalnom eteru.

Dućan outdoor opreme


Putovanja i izleti su puno ugodniji ako imate ugodnu i kvalitetnu odjeću i obuću. Mi smo na svojoj koži naučili da na nekim stvarima ne treba (previše) štediti. Da se ne bi doveli u tu situaciju, pripremili smo za vas odabir proizvoda vrhunskih proizvođača odjeće i opreme za slobodno vrijeme. Kupnjom u online dućanu, podržavate Prvi korak, omogućavate nam da i dalje stvaramo i donosimo vam nove priče i lokacije.

Posjeti dućan

Pričajmo malo

Kontaktirajte nas

Kliknite omotnicu za kontakt

Suradnje

Kliknite aktovku za kontakt